Image for Trommel zonder Rommel

Trommel zonder Rommel

Zo heet de campagne, die van 27 mei t/m 31 mei in de gemeente wordt opgezet door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Deze campagne houdt in dat er in PLUS Waarder, Jumbo Koster Reeuwijk-brug, Jumbo Vromade, Bodegraven en Jumbo Raadhuisplein Bodegraven aandacht komt aan het bevorderen van een gezonde broodtrommel.

In elk van deze supermarkten staat deze week tijdens de openingstijden een kraampje met heel veel informatie over een gezonde broodtrommel. Er zijn brochures en flyers beschikbaar met informatie en tips en het kraampje zal gevuld staan met gezonde snacks om iedereen bewust te maken van wat gezonde voeding is en waarom het belangrijk is om hier aandacht aan te besteden. De campagne richt zich op kinderen t/m 12 jaar.

Kinderen die een broodtrommel bij zich hebben, krijgen hier misschien een gezonde snack in. Op 1 juni biedt Hortus Populus Bodegraven van 10.00 tot 12.00 hetzelfde aan als de supermarkten.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun