Image for Tentfeest Harmelen komt er weer aan

Tentfeest Harmelen komt er weer aan

Het is weer bijna tijd voor het jaarlijkse tentfeest in Harmelen. Op zaterdag 15 juni organiseert jongerenvereniging Crespon dit evenement met lokale dj’s.

’s Middags is het evenement een familiefeest, met springkussens en andere activiteiten voor kinderen. Vanaf 21.00 uur begint het dancefeest, met een minimumleeftijd van 16 jaar. Vorig jaar raakte na het tentfeest in Harmelen een 22-jarige vrouw uit Kamerik vermist. Zij werd een dag later gevonden in een weiland in de omgeving van Harmelen. Zij verklaarde tegen de politie te zijn gevolgd en aangerand door twee andere bezoekers van het feest.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun