Image for Suppend afval uit de rivier halen

Suppend afval uit de rivier halen

In Montfoort en Oudewater is op zaterdag 29 juni een SUP Cleanup. Met deze actie gaan suppers zwerfvuil uit de Hollandsche IJssel opruimen.

Vorig jaar werd deze actie voor het eerst gehouden. Toen hielpen tien personen het zwerfafval rond Montfoort opruimen. Dit jaar gaat er na de ochtend in Montfoort ook een team in de middag in Oudewater aan de slag. Voor de opruimactie start, geeft Richard Proost van Pro-Sup Oudewater eerst nog sup-instructies.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement