Image for Sumerlake Outdoor Festival afgelast

Sumerlake Outdoor Festival afgelast

Het Summerlake Outdoor Festival in Woerden gaat dit jaar niet door. Het festival zou op 21 september plaatsvinden, maar is door financiële problemen afgelast.

De organisatie laat weten ‘met pijn in het hart’ deze beslissing te hebben genomen. De alsmaar stijgende kosten van artiesten, materialen, horeca en personeel, maar ook de aangescherpte regelgeving op het gebied van plasticgebruik en milieu hebben geleid tot hogere kosten voor afvalverwerking en andere uitgaven. Volgens de organisatie is hierdoor niet meer mogelijk om een voor iedereen toegankelijk en betaalbaar festival te organiseren. Er wordt gezocht naar manieren om het festival in de toekomst toch weer doorgang te laten vinden.

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee