Image for Succesvolle tweede editie van Krimpenerwaard Outlet

Succesvolle tweede editie van Krimpenerwaard Outlet

KRIMPENERWAARD- Afgelopen zaterdag was de tweede editie van Krimpenerwaard Outlet. In alle vroegte waren de ruim 50 deelnemende winkeliers druk hun tafel of kraam in te richten met de allerleukste koopjes. Vanaf 10 uur wapperde de Krimpenerwaardvlaggetjes uitbundig en ging het spektakel van start.

Wim van Hell, voorzitter winkeliersverenging Stolwijk: “Samen maken we er iets moois van, het blijft belangrijk om de bewoners en bezoekers te wijzen op het belang van lokaal aankopen doen, alleen op deze manier blijven de kernen levendig.”

De Outlet viel in Gouderak samen met het vieren van het 750 jarig bestaan van deze kern met oud Hollandse ambachten op het dorpsplein. De hoofdstraat op Bergambacht is deze dag zelfs afgesloten voor alle verkeer, zodat je rustig langs de kramen kan slenteren.

In de kern Haastrecht trakteerde de ondernemerskring het winkelend publiek op poffertjes en in Krimpen aan de Lek bouwde ze een complete zomermarkt om de Outlet heen. Rond het middaguur was het ook in Ouderkerk al lekker druk. Kristel van Winkeltje Vol; “Mijn rek met koopjes dunt al lekker uit”.

Mevrouw de Jong komen we tegen in Lekkerkerk, zij had haar fiets gepakt en was een rondje aan het doen. “Leuk om zo eens op plekken te komen waar je eigenlijk normaal gesproken niet komt en dan ook nog eens koop je scoren, ik vind het een superconcept.”

Deze koopjesdag is een initiatief van de Winkeliersverenigingen, Gemeente Krimpenerwaard en Stichting Promotie Krimpenerwaard. De organisatie kijkt tevreden terug en denkt nu al weer na over een derde editie.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee