Image for Succesvol uitje voor jeugd Ammerstolse SV in Drievliet

Succesvol uitje voor jeugd Ammerstolse SV in Drievliet

AMMERSTOL– Maar liefst 55 kinderen en 9 begeleiders van de Ammerstolse Sport Vereniging hebben een onvergetelijke dag in attractiepark Drievliet gehad om het voetbalseizoen af te sluiten.

Met een temperatuur van 22 graden, 35 attracties, een dubbeldekkerbus en ontelbare snoepjes werd het een dag vol plezier en avontuur. De kinderen waren de eersten die het park binnenrenden en de laatsten die het park moe maar voldaan verlieten.

Een groepsfoto, genomen aan het einde van de dag, toont vermoeide maar glinsterende ogen, rode wangen en hier en daar een bleek gezichtje. “Het uitje was wederom een groot succes, met dank aan de enthousiaste inzet van de begeleiders”, laat de vereniging weten.

Seizoenafsluiter
Het voetbalseizoen van Ammerstolse SV mag dan wel voorbij zijn, maar er is nog een laatste evenement om naar uit te kijken. Op zaterdag 6 juli organiseert Ammerstolse SV een zeskamp om het seizoen 2023-2024 feestelijk af te sluiten. “Dit evenement belooft een dag vol sport en spel voor alle jeugdleden.”

“Dankzij de gulle steun van Autobedrijf Mouris (Martin en Thomas) en Snackbar de Sticht (Pieter), evenals de opbrengst van de statiegeldactie, is de eigen bijdrage van de kinderen komen te vervallen. De activiteitencommissie bedankt iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt”, aldus de vereniging. Het zeskamp start zaterdag 6 juli om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Ouders, verzorgers, grootouders en andere supporters zijn van harte welkom om de zeskamp bij te wonen. Voor hen zal gezorgd worden voor een koel drankje, zodat ook zij kunnen genieten van deze feestelijke afsluiting.

Foto: Ammerstolse Sport Vereniging

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee