Image for Struikelgevaar

Struikelgevaar

Verleden week 19 juni hebben we een bericht geplaatst over dat een hoogwerker die werd bestuurd door medewerkers van Ziggo, die de stoep en het gras op de Kerkweg-West ernstig beschadigd hebben.

Na melding bij de gemeente werd er de volgende direct terug geantwoord dat ze er werk van zouden maken. Nu dat is gebeurd, ze hebben borden geplaatst met “Struikelgevaar”. Nu zijn we 10 dagen verder en is er nog niets gebeurd om de stoep te repareren. Wij vragen ons af wie er nu verantwoordelijk is als er een persoonlijk ongeval gebeurd doordat iemand met een rollator (er wonen enkel oude mensen daar) “struikelt” op dat gedeelte van de stoep of in de greppel terecht komt in het gras.

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee