Image for Sportlust ’46 houdt spectaculaire veiling

Sportlust ’46 houdt spectaculaire veiling

De Woerdense voetbalvereniging Sportlust ’46 organiseert op vrijdagavond 24 mei een spectaculaire veiling in Woerden. Er worden 150 verschillende items geveild, waaronder hele kazen, een plek in de skybox bij Feyenoord, een gesigneerde voetbal van Robin van Persie en een weekend in een BMW-cabrio. Cabaretier Peter Heerschop opent de avond en er is een optreden van zanger Marco Mark. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting ALS en naar de verduurzaming van Sportlust ‘46. De club wil zonne-energie gaan gebruiken voor het verwarmen van het douchewater. Hiervoor moet het bestaande systeem vervangen worden voor elektrische boilers. Daarvoor is in totaal 100.000 euro nodig.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui