Image for Speelplek vastleggen in plannen Molenkwartier

Speelplek vastleggen in plannen Molenkwartier

Verschillende Woerdense politieke partijen willen dat de realisatie van een speelplek expliciet wordt vermeld in de plannen voor Het Molenkwartier in Woerden. Daartoe hebben de fracties een motie ingediend.

De partijen wijzen erop dat een speelplek wel als optie wordt genoemd, maar een expliciete vermelding ontbreekt in de plannen. Dat kan leiden tot onzekerheid in de uitvoering. Volgens de partijen is een speeltuin belangrijk voor de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van de wijk. Zeker voor kinderen, maar ook als ontmoetingsplek voor de sociale cohesie. Daarom wordt het college van burgemeester en wethouders in de motie verzocht om een inclusieve speelvoorziening te ontwikkelen. Samen met de toekomstige bewoners van Het Molenkwartier.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee