Image for Sloepenverhuur De Scheepsjongens vaart nieuwe koers

Sloepenverhuur De Scheepsjongens vaart nieuwe koers

Sloepenverhuurbedrijf De Scheepsjongens krijgt nieuwe eigenaren. De Woerdense onderneming van Daan en Yvon van den Broek wordt overgenomen door hun drie kinderen.

De Scheepjongens stond al even te koop, maar niemand diende zich aan. Daarom nemen Lotte, Jelle en Marijn nu het roer letterlijk en figuurlijk van hun ouders over. De eerste verandering die zal worden doorgevoerd is de verlaging van de leeftijdsgrens voor het huren van een bootje. Die gaat van 24 naar 22 jaar. Daarnaast gaat De Scheepsjongens zich ook richten op bedrijfsuitjes en de verhuur van sloepen in de avonduren. Het bedrijf startte 15 jaar geleden en heeft bootjes in Woerden en in Harmelen.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee