Image for Seizoensklaar voor RijnRees

Seizoensklaar voor RijnRees

Er kan weer geroeid worden. De drie stalen boten van roeivereniging RijnRees liggen weer aan het Jaagpad van de Oude Rijn. Het roeien bij de vereniging is puur roeien en heeft geen wedstrijdelement. Het is hierdoor laagdrempelig en geschikt voor iedereen.

Er zijn verschillende tijdstippen in de week waarop geroeid wordt. In 1, 2 en soms 3 boten kunnen teams op weg gaan en meestal zo’n 2 uur per tocht onderweg zijn. Genieten van de Oude Rijn en de buitenlucht wordt gezien als inspanning en ontspanning tegelijkertijd. Onderweg wordt er aan boord een pauze met koffie/thee en wat lekkers gehouden. Proef roeien is geheel vrijblijvend.

Op zaterdag 27 april is de vereniging met een kraam op Koningsdag in de Zustertuin te vinden voor informatie, een praatje en voor de gezelligheid.

Voor meer info kunt u ook naar de website gaan www.rijnrees.nl of facebook.

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien

De Agenda

wo
05
jun
wo
19
jun
wo
19
jun
Woerden
do
20
jun
vr
21
jun
za
22
jun
2811 GS Reeuwijk