Image for Rolstoelhockey leeft in Woerden

Rolstoelhockey leeft in Woerden

Zaterdag 8 juni is de laatste rolstoelhockey competitiedag van het tweede en derde team van Bredius Rollers. Bredius Rollers is de rolstoelhockeyverening van Woerden.

Bert van den Boogaard is actief bij Bredius Rollers. Hij is scheidsrechter en zit in het tweede team. “In Woerden zijn wij een van de grootste verenigingen uit Nederland.”, vertelt hij, “Vorig jaar zijn we met het eerste en tweede team kampioen geworden, dus spelen we nu met drie teams op drie verschillende niveaus.”

Vanuit Zwolle, Tilburg, Den Haag en meer plekken komen zaterdag allerlei teams naar Woerden.

Bert nodigt iedereen uit om te komen kijken om kennis te maken met de sport. En nog een belangrijke noot van Bert: “Je hoeft niet gehandicapt te zijn om deze sport te beoefenen. Ook al is het wel een gehandicaptensport. We houden bij Bredius Rollers gewoon wat meer rekening met elkaar. In de breedste zin van het woord.”

Video

Meer video’s

Weerbericht

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien