Image for Rembrandt van Rijnschool organiseert reünie

Rembrandt van Rijnschool organiseert reünie

De Rembrandt van Rijnschool in Woerden organiseert op 31 mei een reünie. Dit in het kader van de sluiting van de school, die na dit schooljaar zal plaatsvinden. De school heeft vijfenvijftig jaar bestaan.

Voor veel mensen is de sluiting een emotionele gebeurtenis. De reünie wordt georganiseerd zodat alle oud-leerlingen, betrokken ouders en oud-leerkrachten nog één keer met zijn allen bij elkaar kunnen komen om samen de school te vieren.

De Rembrandt van Rijnschool moet sluiten, omdat het aantal leerlingen de afgelopen jaren steeds verder afnam. Inmiddels zitten er dusdanig weinig leerlingen op de school dat het niet langer verantwoord is om de school open te houden.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui