Image for Regenachtige, maar prachtige Singelloop

Regenachtige, maar prachtige Singelloop

Op maandag 10 juni was de 47e editie van de Singelloop. Ook al was het een regenachtige, drassige avond, toch werden er veel glimlachende gezichten gespot.

Op de 5 en de 10 kilometer waren bij zowel de mannen als de vrouwen Woerdense winnaars. Anna Steenbergen behaalde de eerste plek bij de 5 kilometer door in 19 minuten en 54 seconden over de finish te gaan. Hugo van der Ploeg werd bij de mannen niet alleen eerste met een tijd van 16:50, maar had ook nog eens een parcoursrecord op de 5 kilometer.

Op de 10 kilometer liep Serena van Ramele bij de vrouwen een parcoursrecord. Met de tijd van 35:21 ging ze als winnaar naar huis. Bij de mannen werd Wilfred Verhagen eerste met een tijd van 33:42. Daarmee versloeg hij op 2 seconden na net niet het record van Niek Dekker.

Bij de kinderen ging iedereen met een mooie medaille naar huis.

Video

Weerbericht

Zonnig zomerweer

Deze dinsdag is het zonnig en warmt het snel op bij een heldere hemel.

In de ochtend zonnig en onbewolkt weer. Er staat nauwelijks wind en de thermometer geeft 23°C aan.

In de middag zonnig weer en enkele stapelwolken. De zwakke wind is noordoost. Het kwik loop op naar een zomerse waarde van 27°C.

De nacht verloopt helder. Het is met 17°C als minimum een zwoele nacht.

Woensdag eveneens een zonnige en warme zomerdag. De wind zit in de oosthoek. Met 28°C gaan we richting tropische waarde.

Foto: Tonnie Morsink Heldere nacht