Image for Recordaantal deelnemers voor Singelloop Woerden

Recordaantal deelnemers voor Singelloop Woerden

Op maandag 10 juni om 20.00 uur zal de 45e editie van de Singelloop plaatsvinden. Een recordaantal van 1200 deelnemers zal dan 5 of 10 kilometer langs de Singel en door het centrum van Woerden gaan rennen. Mede-organisator Roald Blok laat weten dat de Singelloop nog nooit zo snel is uitverkocht als dit jaar.

Om gehoor te geven aan de grote vraag, is besloten om 200 plekken extra beschikbaar te stellen voor deelnemers. Ook deze plekken waren snel uitverkocht. Om de veiligheid van het evenement te waarborgen, is er een maximum aantal deelnemers dat het rondje mag rennen. Vorig jaar liepen de deelnemers over een volledig vernieuwd parcours. Door de positieve reacties blijft het parcours dit jaar hetzelfde. Als voorprogramma kunnen alle kinderen tot 12 jaar gratis meedoen aan de Kidsrun. De start- en finishlocatie is naast het Kalsbeek College Bredius aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel in Woerden.

Video

Meer video’s

Weerbericht

Zon en buien

Na een fraaie maandag met vooral aan de kust zonnig weer wordt het deze dinsdag vooral in de middag een stuk minder fraai.

In de ochtend wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat maar weinig wind bij een temperatuur van 17°C.

In de middag en avond veel bewolking waaruit buien vallen. In de avond ontstaan er opklaringen. De zwakke wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 20°C.

In de nacht opklaringen. De minimumtemperatuur is 13°C.

Woensdag wolken en vooral in de loop van de middag en in de avond veel zon. De thermometer geeft 20*C aan.

Foto: Weerwoord.be In de middag buien