Image for Promising Voices viert 30-jarig bestaan in Den Bosch

Promising Voices viert 30-jarig bestaan in Den Bosch

Interkerkelijk koor Promising Voices uit Bodegraven vierde 8 juni haar 30-jarig jubileum met een concert in de monumentale Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Onder toeziend oog van een kleine honderd bezoekers, waaronder meegereisde fans, bracht Promising Voices tijdens de eucharistieviering onder andere ‘Song of remembrance’ over het laatste avondmaal ten gehore. Aansluitend op de middagmis volgde een inloopconcert.

Na de inspanningen van het koor en dirigent was er tijd voor ontspanning. Eerst een rondleiding door en om de Sint-Jan en ter afsluiting van de feestelijke dag een gezellige bbq bij één van de koorleden.

Kennismaken met het Interkerkelijk koor Promising Voices kan tijdens de repetities. Het koor repeteert op dinsdagavond tussen 20:15 en 22:15 uur in de Ichtuskerk in Bodegraven. De koorleden zijn tussen de 18 en 60 jaar oud. Vanaf 16 jaar ben je welkom om kennis te komen maken. Meer informatie op de website Promsingvoices.nl.

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee