Image for Project ‘Huis in het veld’ bijna van start

Project ‘Huis in het veld’ bijna van start

Eind dit jaar begint de bouw van 80 woningen in het plan ‘Huis in het Veld’ in Snellerpoort.

Stefan van Dijk van BEMOG Projectontwikkeling en wethouder Arjan Noorthoek hebben deze week hun handtekeningen gezet onder de koop- en realisatieovereenkomst. Het plan bestaat uit een appartementengebouw, een grote gemeenschappelijke tuin en een ‘huis in het veld’.

Er komen startersappartementen en ruime woningen met een tuin. Wethouder Noorthoek noemt het goed nieuws dat de woningbouw in Snellerpoort begint. Het project biedt woningen in verschillende prijsklassen, wat helpt bij de grote vraag naar huizen en de doorstroming op de Woerdense woningmarkt. ‘Huis in het Veld’ is het tweede bouwproject in Snellerpoort. De verkoop start waarschijnlijk in september 2024.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee