Image for Programma voor zwangeren in Woerden

Programma voor zwangeren in Woerden

In september start in Woerden het nieuwe innovatieve programma ‘Let’s kickstart your village’ voor zwangere vrouwen. Het programma is bedacht door Tessa van Doesum, die zwangere vrouwen samen wil brengen en ervoor wil zorgen dat zij een netwerk opbouwen waarop zij kunnen leunen.

Ouderschap gaat volgens Van Doesum niet alleen over het zorgen voor je kind, maar ook over het zorgen voor jezelf. Haar eigen ervaring als zwangere vrouw die net in Woerden kwam wonen en daar niemand kende, is de aanleiding voor Van Doesum om dit programma te starten.

Volgens Van Doesum is het voor zwangere vrouwen belangrijk om hun sociale netwerk te vergroten en te versterken, omdat dit het ouderschap makkelijker kan maken. Haar programma bestaat uit acht bijeenkomsten waarin vrouwen hun zwangerschapservaringen delen en elkaar leren kennen. De deelnemers krijgen ook allerlei informatie en opdrachten.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee