Image for Programma nieuw theaterseizoen in Arto Theater bekend

Programma nieuw theaterseizoen in Arto Theater bekend

SCHOONHOVEN- Het nieuwe programma van het Arto Theater in Schoonhoven staat online. Er komt weer het nodige verrassends voorbij, nieuwe cabaretiers zoals Stefan Hendrikx (winnaar LKF 2024), Piet van Eeghen (LKF2022) en bij de vrouwen bv Farida Laan en Selma Visscher.

Naast de voorstellingen van huisgezelschap Arto Post Laboro, te beginnen in september met Shakespeare, staat ook Theatergroep De Kale op de agenda met Symen sonder Soetigheyt, een middeleeuwse klucht over daten in die tijd. Ook de muziek wordt niet vergeten, meezingen met  Beatrice en Vera van der Poel met een ABBA programma en rocken met “Zoutmus”, die met veel plezier de zaal weer komen afbreken.

Daarnaast komen ook de kinderen van jong tot iets ouder weer volop aan bod en ook bij de film kun je je vingers weer aflikken. Wat te denken van de Film wintermarathon met klassiekers als La Dolce Vita en “The Birds”, en “Buurman en Buurman” voor de kinderen.

Ook de filmspecial avond, altijd aangekleed in stijl met de film, deze keer Pot au Feu, ontbreekt weer niet. “En dit was slechts een kleine greep uit het aanbod, kortom, het wordt weer een heerlijk theaterjaar”, aldus het bestuur van het Arto Theater.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee