Image for Politie zoekt jongeren voor jongerenraad

Politie zoekt jongeren voor jongerenraad

De politie zoekt jongeren die hun ongezouten mening willen delen in de  jongerenraad. Dit nieuws kwam van Woerdense wijkagenten op hun Instagramaccount.

In het jongerenpanel krijgen jongeren de kans om samen met de politie na te denken over verschillende vragen rondom veiligheid in Nederland. Deze vragen kunnen gaan over het gebruik van sociale media of problemen zoals racisme binnen de politie. Het maakt niet uit of je een positieve of negatieve mening over de politie hebt . Elke mening is welkom en waardevol.

Door veel verschillende meningen te verzamelen, hoopt de politie nieuwe ideeën te krijgen. Elke jongere die geïnteresseerd is, kan zich aanmelden via jongerenambassadeurs.com.

Bijdrage van Guusje van der Maat

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee