Image for Padeller Nino (16) wil droom verwezenlijken

Padeller Nino (16) wil droom verwezenlijken

Nino Zweers is een enthousiaste padelspeler. Hij heeft geld nodig om zijn droom als top-speler waar te kunnen maken. Ondanks zijn jonge leeftijd staat de 16-jarige Nino nu al in de top 100 van Nederlandse Mannen. Hij behoort zelfs tot de top in zijn leeftijdsklasse, onder de 18 jaar.

Nino wil tijdens zijn tussenjaar naar het epicentrum van padel in Spanje. Daar wil Nino zijn vaardigheden naar een hoger niveau tillen. Hiervoor heeft hij financiële steun nodig. Nino hoopt op 10.000 euro om zo zijn trainingen, huisvesting, Spaanse les, vervoer en levensbehoeften te kunnen bekostigen. De donaties gaan via GoFundMe.

Op zijn GoFundMe pagina schrijft Nino; “Door middel van dit geld hoop ik dat ik de wereldtop kan bereiken, dan kunnen jullie als donateurs zeggen dat je mij hebt gesteund in mijn droom!”

Bekijk hier de GoFundMe-pagina van Nino Zweers

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee