Image for Overval in Jumbo Montfoort

Overval in Jumbo Montfoort

Op zaterdagavond 1 juni heeft er een overval plaatsgevonden in de Jumbo aan de Julianalaan in Montfoort.

Kort voor 21.00 uur kwamen de twee overvallers binnen, waarna zij direct richting de kassa’s liepen. Een kassamedewerker kreeg een voorwerp tegen haar hoofd dat leek op een vuurwapen en werd vervolgens gedwongen om de kassa te legen. Nadat de overvallers het geld kregen, vluchtten zij te voet weg. Dit meldt politie Utrecht. Het zou gaan om twee jongens van ongeveer 16 of 17 jaar in zwarte kleding. Beide jongens droegen een zwarte capuchon en een mondkapje. Één van de jongens had witte strepen op zijn broek. De politie laat via X weten dat zij onderzoek doet naar de overval en dat alle tips welkom zijn

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui