Image for Overhandiging opbrengst collecte SGP

Overhandiging opbrengst collecte SGP

Maandagavond 3 juni is de jubileumgift door de plaatselijke afdeling van de SGP overhandigd. De jubileumgift is de opbrengst van de collecte tijdens de jubileumviering op 10 mei. Toen vond het honderdjarig bestaan van de Woerdense SGP plaats in de Petruskerk. 

Simon Brouwer gaf de cheque van 1000 euro aan de manager en één van de bewoners van de Thuishaven. De Thuishaven bestaat uit 10 woningen voor kwetsbare mensen waar wonen en zorg gekoppeld zijn. Simon is de kersverse voorzitter van SGP Woerden. Hij werd diezelfde avond nog door de leden van de SGP gekozen. 

Het opgehaalde geld is voor de inrichting van de tuin bij de Thuishaven. Het ontwerp van de tuin is die avond gepresenteerd en zal met behulp van vrijwilligers en sponsors in de toekomst gerealiseerd worden. 

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee