Image for Oproep voor een steungezin

Oproep voor een steungezin

Een gezin van vijf uit Woerden is op zoek naar een steungezin voor zowel hun zoon als dochter. Om het gezin wat te ontlasten, willen ze hun zoon van 6 en dochter van 9 een middag in de week bij een steungezin onderbrengen.

Voor hun zoon van 6 zou dit goed uitkomen op de woensdagmiddag. Deze jongen is energiek en wil de dingen graag op zijn manier. Voorspelbaarheid en structuur geven hem de duidelijkheid die hij nodig heeft. Voor hun dochter van 9 zijn de ouders op zoek naar een steungezin voor een andere middag dan de woensdag. Het is een creatieve meid. Ze zou graag een keer in de week of om de week even aan de drukte en onrust willen ontsnappen. Gewoon aanschuiven bij een gezin om te knutselen of samen iets te doen.

Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die steun kunnen gebruiken aan een stabiel gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast. Kijk voor meer informatie op: www.buurtgezinnen.nl.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee