Image for Op zoek naar een nieuwe burgemeester van Woerden

Op zoek naar een nieuwe burgemeester van Woerden

De Woerdense gemeenteraad vraagt hulp bij het opstellen van een profielschets voor de nieuwe burgemeester van Woerden. De huidige burgemeester Victor Molkenboer, gaat in 2025 met pensioen.

Er moet dus een nieuwe burgervader (of -moeder) worden gevonden. De gemeenteraad wil de inwoners van de gemeente Woerden graag betrekken bij het vormgeven van de vacature. Daarom heeft de raad een vragenlijst opgesteld waarin mensen hun ideeën en wensen kunnen aangeven. Deze vragenlijst kan ingevuld worden tot 28 augustus 2024 via denkmee.woerden.nl. Iedereen die interesse heeft om burgemeester te worden kan solliciteren. De wervingsprocedure gebeurt in het geheim door een vertrouwenscommissie. Begin februari 2025 zal duidelijk zijn wie de nieuwe burgemeester van Woerden wordt. Deze persoon start op 1 maart 2025.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee