Image for Ontbijtactie Rotary levert 3.800 euro op voor zorgboerderij

Ontbijtactie Rotary levert 3.800 euro op voor zorgboerderij

De ontbijtactie van Rotary Bodegraven heeft 3.800 euro opgeleverd voor zorgboerderij Javarus. In totaal werden er tijdens de eerst dag van de zomer 174 mensen tussen 7:00 en 9:00 uur ’s morgens verrast met een heerlijk vers ontbijt. De organisatie ontving veel positieve reacties over de inhoud van het ontbijt en de luxe fietskrat.


Mede door de bijdrage van vele sponsoren liep de opbrengst op naar een mooi bedrag van € 3800,00, welke ten goede komt aan zorgboerderij Javarust. Met de opbrengst van de ontbijtactie wordt een kippenhok gebouwd.


Vrijdag 28 juni werd de waardecheque overhandigd aan Peter en Liesbeth van Oosterom. Met hulp van een toegewijd team zetten zij zich in om ouderen met dementie op hun boerderij een zinvolle dagbesteding te bieden.

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Live TV

Notificaties aanzetten Ja Nee