Image for Onderhoud M.A. Reinaldaweg (N204)

Onderhoud M.A. Reinaldaweg (N204)

De M.A. Reinaldaweg (N204) tussen Montfoort en Linschoten zal vanaf maandag 1 juli tot dinsdag 23 juli afgesloten zijn vanwege werkzaamheden. Dit is in opdracht van de provincie Utrecht.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opnieuw asfalteren van de weg, het aanbrengen van een nieuwe bermverharding, het plaatsen van nieuwe wegmarkeringen en het uitvoeren van kleine reparaties. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat de weg afgesloten wordt.

Dit gebeurt in drie fases waarbij steeds een bepaald gedeelte van de weg is afgesloten. Van 1 tot en met 8 juli zal de weg tussen Linschoten en de rotonde bij IJsselveld afgesloten zijn. Van 4 tot en met 8 juli is de rotonde bij IJsselveld afgesloten. Van 8 tot en met 23 juli is de weg afgesloten tussen de rotonde bij IJsselveld en de N228.

Bijdrage van Guusje van der Maat

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee