Image for Nieuw Medisch centrum

Nieuw Medisch centrum

Veel veranderingen in de eerstelijns zorg

Op dit moment veranderd er veel binnen de zorg in Waddinxveen. Op de Oranjelaan wordt er hard verbouwd in de voormalige Koning Willem-Alexanderschool. Vanaf begin 2025 zal hier het gezondheidscentrum open gaan. Het wordt een multidisciplinair centrum met daarbij een kinderopvang en BSO. De huisartsen dokter Visser en dokter in ’t Groen van huisartsenpraktijk Oranjelaan zullen hiernaar toe verhuizen maar ook dokter Lüling zal vanaf begin 2025 vanaf de Limaweg hier naar toe gaan. Daarnaast zullen er onder andere nog een fysiotherapiepraktijk (Fysiotherapeutisch Centrum Waddinxveen), psychologen (psychologiepraktijk van Buuren) , de buurtzorg, een apotheek en een diëtist zich in het gezondheidscentrum vestigen.

Er zijn vanaf 1 juli 2024 ook twee praktijken overgenomen. Zo hebben dokter van Gestel en Cederhout eind juni afscheid genomen van hun patiënten. Door de hoge werkdruk hebben ze besloten de praktijk over te dragen aan dokter Stam, dokter Peerenboom en dokter Rozenboom en kunnen de patiënten vanaf 1 juli 2024 terecht bij praktijk de Stamboom. Zij blijven in hetzelfde pand aan de Limaweg zitten. Ook is de diëtistenpraktijk van Gabrielle Frijns per 1 juli 2024 overgenomen door Lisa van Eck. Lisa is een enthousiaste diëtiste die al een tijdje werkzaam is in de praktijk en daardoor een vertrouwt gezicht is voor de meeste patiënten. Voorlopig zal Lisa op de Mozartlaan werkzaam zijn maar vanaf begin 2025 zal ook zij in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Oranjelaan gaan werken.

Foto Boven: Het nieuwe gezondheidscentrum aan de Oranjelaan

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664

Notificaties aanzetten Ja Nee