Image for Mobiel energieloket in Gouda

Mobiel energieloket in Gouda

Vandaag kunnen inwoners van Gouda terecht bij een mobiel energieloket achter de Waag. Bij dit loket kunnen zij informatie krijgen over hoe zij hun woning het beste kunnen isoleren.

Bij het energieloket zijn ervaren energiecoaches aanwezig die gratis advies geven. Zij kunnen voorbeelden laten zien van isolatiematerialen en mensen vertellen wat de voordelen zijn van een warmtepomp. Op deze manier worden mensen geïnformeerd over de mogelijkheden om hun huis duurzamer te maken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een energiecoach die bij je thuis komt voor advies. Het mobiele energieloket staat vandaag tot 17.00 uur in Gouda.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee