Image for Midzomerconcert muziekvereniging Excelsior en popkoor Sabroso

Midzomerconcert muziekvereniging Excelsior en popkoor Sabroso

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL- Op zaterdagavond 15 juni 2024 geven het harmonieorkest van muziekvereniging Excelsior en popkoor Sabroso een zomers concert in de Grote zaal van De Drie Maenen.

Het publiek kan die avond genieten van de Spaanse muziekstukken Paso Flamenco en Ensenada, maar ook van zomerse muziekstukken zoals Flower power en de filmmuziek van ‘How to Train your Dragon’.

Bij popkoor Sabroso staan onder andere Dreamer, Valerie, I’m still standing, I won’t give up en de medley I’m so excited van Aretha Franklin op het programma.

Maar dat is niet alles, want die avond is er ook een optreden van de kinderen die meedoen met het KinderZomerOrkest. Zij laten met blokfluit en Boomwhackers horen en zien wat ze in zeven lessen geleerd hebben, maar belangrijker nog: hoe leuk het is om samen muziek te maken. Voor de gelegenheid wordt de zaal zomers aangekleed en tijdens de verloting in de pauze zijn er ook zomerse prijsjes te winnen.

Het concert begint om 20 uur, zaal open 19:30 uur. De toegang is gratis. Ga voor meer informatie naar de website. Ook over het muziekproject voor volwassenen georganiseerd door muziekvereniging Lekkerkerk en Excelsior dat op dinsdag 17 september 2024 begint: www.excelsiorouderkerk.nl  en voor Sabroso op: https://www.facebook.com/popkoorsabroso

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek