Image for Locaties Popronde langzamerhand bekend

Locaties Popronde langzamerhand bekend

Elke week maakt de Popronde Woerden een locatie bekend op haar Instagram. Afgelopen donderdag werd bekend dat het Franse plekje Gare Pompidou een van de locaties is.

Op zondag 29 september is dit muzikale spektakel op veel plekken door Woerden heen te bewonderen. De organisatie tovert winkels, horeca en buurthuizen van Woerden om naar podia voor een dag. Traditiegetrouw opent de Popronde in Stadsmuseum Woerden. Hier wordt een akoestische set gespeeld. Bij Tosti’s en Toetjes en café Victoria spelen ze op de 29e september ook weer prachtige muziek en K77 kan ook niet ontbreken als Poppodium van Woerden.

Dit was het nog niet voor Woerden. Er volgen nog meer locaties.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee