Image for Locatie spreekuur LijstvanderDoes verplaatst

Locatie spreekuur LijstvanderDoes verplaatst

De locatie van het wekelijkse spreekuur van LijstvanderDoes op woensdagmorgen wordt verplaatst naar Restaurant Van Rossum. Tien jaar lang was Café de Reehorst in Woerden de locatie waar de fractie op de woensdag van 11.00 tot 12.00 uur ‘s ochtends spreekuur hield. Afgelopen zaterdag 29 juni was het café voor de allerlaatste keer open.

Tijdens het spreekuur gaan de fractieleden van LijstvanderDoes met bewoners in gesprek over alles wat er in de gemeente Woerden gebeurt. De fractieleden geven tijdens dit uur meer duidelijkheid over bepaalde kwesties of kunnen eventueel meehelpen een probleem op te lossen.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee