Image for Lekkerkerk vertelt tijdens verhalenmiddag

Lekkerkerk vertelt tijdens verhalenmiddag

LEKKERKERK – Zondag 2 juni vond de eerste Verhalenmiddag plaats georganiseerd door Lekkerker Vertelt. In een opgeknapte raadszaal in Dorpshuis Amicitia werd het een groot succes.

De Raadszaal is net klaar, de verf is bij wijze van spreken net opgedroogd. De zaal is sfeervol ingericht, passend bij de allure die de zaal van oudsher heeft. De Verhalenmiddag had de primeur en mocht de vernieuwde Raadszaal inwijden.

Ruim 40 bezoekers kwamen op het evenement af. Ze luisterden naar de verhalen over ‘mijn dorp’ van Lekkerkerk Vertelt, afgewisseld met de mooie klanken van de harp en een verhaal van beroepsverteller Raymond den Boestert. Ook het publiek deed mee, en tussen en na de verhalen was er tijd voor een drankje. 

De line up bestond uit: Ellen Zoetmulder, Caroline van er Graaf, Albert de Haaij, Gerda Thoutenhoofd, Corney Liefting, Bram Spier en Mara van der Horst van Lekkerkerk Vertelt, Zoe Rijmerink (harp)en Raymond den Boestert (Vertelacademie).  

De middag werd georganiseerd met support van de stichting Dorpshuis Lekkerkerk, Amicitia, de Bibliotheek Lekkerkerk, het Burgerintiatief van de Stichting Welzijn Krimpenerwaard, Gemeente Krimpenerwaard, het Streekfonds Krimpenerwaard, Drukkerij Argus uit 
Lekkerkerk en vele anderen. 

Het project dat eerder bestond uit een Voorproefje, een Vertelworkshop en drie Vertelbijeenkomsten, was een groot succes. De zes vertellers vonden het enorm leuk om te doen, en er waren zoveel positieve reacties, dat de inititatiefnemers er zeker een vervolg aan willen gaan geven.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoek