Image for Leerlingen Minkema op bezoek in Den Haag

Leerlingen Minkema op bezoek in Den Haag

4 havo en 4 vwo van het Minkema College hadden vorige week een activiteitenweek. De leerlingen van 4 vwo zijn naar het hart van de Parlementaire Democratie van Nederland geweest. In Den Haag gingen ze in gesprek met Tweede Kamerleden en wisten ze zelfs op de foto te gaan met demissionair minister-president Rutte. Ook hebben de vwo 4-leerlingen een bezoek gebracht aan het Escher museum en een vlog gemaakt over gedichten die zij op de muren van gebouwen in de stad konden vinden.

Daarnaast zijn de leerlingen van 4 havo en 4 vwo op veenfietsexcursie geweest. Sinds 1984 wordt deze excursie voor het vak aardrijkskunde gegeven. Voor dit onderwerp zetten de leerlingen hun aardrijkskunde bril op en maakten opdrachten. Twee leerlingen kozen voor een tandem tijdens de excursie.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee