Image for Krimpense Maan voor mevrouw Van der Graaff

Krimpense Maan voor mevrouw Van der Graaff

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Mevrouw Van der Graaff is tijdens een repetitieavond van muziekvereniging Concordia verrast. Zij heeft een Krimpense Maan ontvangen voor haar jarenlange betrokkenheid bij de vereniging. Wethouder Kirsten Jaarsma heeft de Maan woensdagavond uitgereikt in Ontmoetingscentrum De Tuyter.

Van der Graaff startte als majorette bij de vereniging. Toen het majorettekorps stopte, maakte zij de overstap naar de drumband. Daar bespeelde zij eerst de lyra en uiteindelijk is zij gaan spelen op de vibrafoon. Dit instrument speelt zij nog altijd.

Naast haar muzikale inzet, was mevrouw Van der Graaff in het verleden ook bestuurslid. Zij was actief in verschillende commissies zoals de uniformcommissie, muziekcommissie en evenementencommissie. Bij de organisatie van grote concerten, zoals bijvoorbeeld het jubileumconcert van Concordia 125 jaar, was zij nauw betrokken.

Samen met mevrouw De Kwant verzorgt mevrouw Van der Graaff nog wekelijks de bardienst op de woensdagavond. De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving.

Foto: John Wijntjes

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee