Image for Krezip komt naar de Woerdense Vakantieweek

Krezip komt naar de Woerdense Vakantieweek

De Tilburgse band Krezip zal optreden op de Woerdense Vakantieweek. Dat heeft de organisatie van het evenement bekend gemaakt.

De band van Jacqueline Govaert treedt op 22 augustus op tijdens de Vakantieweek. Met dit optreden is de hele line-up van het festival nu bekend. Krezip speelt op de popavond. Op deze avond zijn er ook optredens van Di-rect, Mel & Vintage Future en andere bands.

De feestweek heeft vier verschillende thema-avonden: het Feestcafé, de Popavond, het Dance Event en de Familie Avond. De artiesten passen bij de verschillende thema’s. Vooral de Familie Avond is elk jaar erg populair. De kaartverkoop voor de Woerdense Vakantieweek is al op 1 april begonnen.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee