Image for Koninklijke Onderscheiding voor Hanny van der Lubbe

Koninklijke Onderscheiding voor Hanny van der Lubbe

KRIMPENERWAARD- Op vrijdag 28 juni heeft burgemeester Beenakker van Krimpenerwaard in Vianen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Hanny van der Lubbe.  Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Van der Lubbe is al sinds de oprichting in 1988 de drijvende kracht achter Nebest Adviesgroep B.V. in Schoonhoven. Ze wordt beschreven als de rots in de branding van dit onafhankelijke ingenieurs- en adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, onderzoek en projectmanagement in de bouw, infra, industrie en waterbouw. Haar onschatbare rol als directiesecretaresse en officemanager heeft haar de bijnaam ‘de moeder van het bedrijf’ opgeleverd, gegeven door collega’s, externe partners en zelfs haar familie.

Haar toewijding kent geen grenzen; ze is dag en nacht bereikbaar, ook voor persoonlijke zaken. Haar integriteit, loyaliteit en eerlijkheid hebben bijgedragen aan de uitzonderlijke band met Nebest en de mensen die er werken. Zelfs tijdens herstel van vier gebroken rugwervels bleef mevrouw onvermoeibaar doorwerken.

Directeur Jeroen de Goeij roemt haar als “niet alleen een unieke zakenvrouw, maar ook de moeder Teresa van Nebest. Hanny’s inspanningen hebben geleid tot aanzienlijke groei van het bedrijf.” Daarnaast speelt mevrouw sinds 2008 een cruciale rol als aanspreekpunt voor het wagenpark. Ook Michiel Boon van Restaurant Lekkerr in Schoonhoven dankt zijn start als cateraar aan haar hulp en ondersteuning.

Naast haar drukke werkzaamheden wist mevrouw Van der Lubbe ook nog een rechtenstudie succesvol af te ronden. Ze gaat later dit jaar met pensioen.

Foto: John Wijntjes

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee