Image for KinderMuziekFestival in Streekmuseum Krimpenerwaard

KinderMuziekFestival in Streekmuseum Krimpenerwaard

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Zaterdag 29 juni vindt de vijfde editie van het KinderMuziekFestival plaats in de sfeervolle tuinen van het Streekmuseum Krimpenerwaard.

Het belooft wederom een muzikaal feestje te worden, met optredens van kinderen van diverse Krimpense basisscholen, professionele musici, leerlingen van Muziekschool Krimpen en de jeugd van muziekvereniging Concordia. 

Gedurende de dag is er van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in de muziekspeeltuin, knutselen en een eigen instrumentje maken. Voor een gezellige picknick kun je wat lekkers kopen bij de mensen van Eetcafé de Crimpenaar. Of eet een ijsje van de boerderij bij Koel-IJs. Laat jezelf verrassen en kom luisteren, kijken en meedoen.

Het festival is gratis toegankelijk en duurt van 11:00 tot 16:00 uur, locatie Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel. 

Het KinderMuziekFestival is een samenwerking van Muziekschool Krimpen, Streekmuseum Krimpenerwaard en Synerkri en wordt mede mogelijk gemaakt door Paracord.eu, Van Cappellen Stichting, het VSB fonds en de Gemeente Krimpen aan den IJssel. 

Bekijk het volledige programma hier.

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee