Image for Kinderen leren over afval

Kinderen leren over afval

Het lesprogramma ‘Let’s do it Kids’ kwam langs op basisschool de Wegwijzer in Woerden. De kinderen leerden over afval en ruimden samen hun omgeving op. Zo kwamen de kinderen terug met wel 5.304 stuks zwerfvuil. 

Let’s do it Kids’ is een lesprogramma van Jouw Schone Stad. Zij ondersteunen kinderen in hun missie door middel van verschillende programma’s. Het lesprogramma ‘Let’s do it Kids’ neemt de kinderen mee op een ontdekkingstocht naar de wereld van zwerfafval en de plastic soep. Jouw Schone Stad baseert hun verschillende onderwerpen van de lessen op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

De komende dagen wordt het beter weer met meer zon en hogere temperaturen maar optimaal zomerweer zit er nog niet in.

In de ochtend trekt er bewolking over maar zien we ook de zon. Er staat maar weinig wind en de temperatuur is 19°C.

In de middag is er steeds meer ruimte voor de zon en op het eind van de dag en in de avond is het zonnig weer. De zwakke wind is west tot noordwest. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht brede opklaringen maar ook kans op mist. De temperatuur zakt naar 12°C.

Donderdag een zelfde soort weer als vandaag. In de ochtend wolkenvelden en opklaringen. In de middag meer zon en tegen de avond zonnig weer. De wind wordt zuid en de thermometer geeft een zomerse waarde van 25°C aan.

Foto: Leo Petersen Ondanks de natte grond

Notificaties aanzetten Ja Nee