Image for Jos Huizinga nieuwe voorzitter vv Schoonhoven

Jos Huizinga nieuwe voorzitter vv Schoonhoven

SCHOONHOVEN- Jos Huizinga is door het bestuur van voetbalvereniging Schoonhoven voorgedragen als nieuwe voorzitter. Hij volgt Paul van Schaik op die na 19 jaar als bestuurder afscheid nam.

In de eerstkomende algemene ledenvergadering na de zomervakantie wordt de keuze van de sollicitatiecommissie aan de vereniging voorgelegd.

Schoonhovenaar en voetballiefhebber Jos Huizinga heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur. Hij nam twee jaar geleden afscheid als wethouder van de gemeente Zwijndrecht. In de oude gemeente Schoonhoven was hij wethouder van 2002 – 2006. Momenteel is Huizinga programma coördinator van de Ondernemerskring Krimpenerwaard.

De voorzitter van de sollicitatiecommissie en van de Businessclub vv Schoonhoven, Roy Monnichmann, is
bijzonder ingenomen met de keuze van Huizinga. “Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het openbaar bestuur en hij weet van de hoed en de rand hoe de besluitvorming in gemeenten verloopt. Voor ons als voetbalclub hebben we vaak te maken met de gemeente en dan kan zijn ervaring ons zeker van pas komen. Zijn bestuurlijk ervaring wil hij inzetten om van onze vereniging ook een duurzame vereniging te maken en dan duurzaam in de breedste zin van het woord.”

Laatste nieuws uit de Krimpenerwaard

Vrienden van RTV Krimpenerwaard

Zoeken
Notificaties aanzetten Ja Nee