Image for John de Goey uitgeroepen tot Hollandse Kaaskoning 

John de Goey uitgeroepen tot Hollandse Kaaskoning 

Afgelopen weekend is de Woerdense John de Goey uitgeroepen tot de nieuwe Hollandse Kaaskoning. Hij werd officieel benoemd door burgemeester Victor Molkenboer. De Goey werkt al bijna veertig jaar in het kaasbedrijf van zijn vader. In 2005 werd hij zelf de eigenaar.

De Goey Kaas Holland heeft het grootste en modernste kaaspakhuis van Woerden. De kaaspakhuizen van De Goey Kaas Holland bieden ruimte aan zo’n tien miljoen kilo kaas.  John de Goey zette zich jarenlang in voor het behoud van de Woerdense kaasmarkt. In 2016 werd zijn vader, John de Goey, uitgeroepen tot de allereerste Hollandse Kaaskoning.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui