Image for Italiaans duo Marcello en Emy bij RTW

Italiaans duo Marcello en Emy bij RTW

Afgelopen zondagmiddag 28 april 2024, was er een duo in het programma van Theo Klomp “Grande Canzone Italiane” van 13.00 – 15.30 uur. Wat een enorme goede zangeres is Emy Persiano, ze werd begeleidt door Marcello Favetta op de piano en accordeon en wisten niet van ophouden. Zonder pauze brachten ze bekende en onbekende Italiaanse songs. Dat de gasten enorm enthousiast waren, was dan ook duidelijk te merken. Er werd mee gezongen, gedanst en Theo Klomp zong zelfs een lied samen met Emy.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

RTW ook op DAB+
RTW is een ANBI

RTW FM

RTW
Mauritslaan 55
2741 CE Waddinxveen
Tel (0182) 61 03 79
info@rtw.nl

KvK 41173041
RSIN 007799664