Image for Inrichtingsplannen voor Molenkwartier goedgekeurd

Inrichtingsplannen voor Molenkwartier goedgekeurd

De gemeenteraad van Woerden heeft het stedenbouwkundig en beeldkwaliteitsplan voor Het Molenkwartier vastgesteld. Dat betekent dat nu vastligt hoe het gebied wordt ingericht.

Er komen 137 woningen in Het Molenkwartier: 20 eengezinswoningen en 117 appartementen. Er zijn zowel (sociale) huur- als koopwoningen in verschillende prijsklassen. Alle woningen worden gebouwd rondom een binnentuin. Onder die tuin kan dan geparkeerd worden. Nu de plannen zijn vastgesteld gaat de ontwikkelaar het ontwerp verder uitwerken. Naar verwachting kan de bouw eind 2025 starten. Geïnteresseerden in een woning kunnen zich vanaf de eerste helft van 2025 inschrijven.

Video

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Notificaties aanzetten Ja Nee