Image for Hospice Bodegraven-Reeuwijk viert vijfjarig jubileum

Hospice Bodegraven-Reeuwijk viert vijfjarig jubileum

Het hospice in Bodegraven viert op donderdag 13 juni haar vijfjarig jubileum. Ruim 160 gasten hebben inmiddels gebruik gemaakt van de zorg in het hospice, die mogelijk werd gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers, thuiszorgprofessionals, artsen en paramedici.

Het initiatief is ook gesteund door  bedrijven, organisaties, kerken, de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en particulieren.

Tijdens de viering van het jubileum worden vooral de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een middagprogramma met aansluitend een hapje eten. ’s Avonds is er voor iedereen die betrokken is of is geweest bij het hospice, de gelegenheid om het glas te heffen.

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui

De Agenda

wo
05
jun
vr
14
jun
za
15
jun
za
15
jun