Image for Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar

Het Wapen van Harmelen bestaat 120 jaar

Het Wapen van Harmelen viert dit jaar hun 120e verjaardag. Het Wapen van Harmelen is een hotel, maar heeft ook een restaurant en café. Het Wapen ligt aan de Dorpstraat en is goed bereikbaar vanaf de A2 en de A12.

Het Wapen van Harmelen is sinds 1904 in handen van de familie Stelling. Robert en Monique Stelling zijn van de vierde generatie. Ze zijn opgegroeid in het hotel en hebben veel kunnen leren van de manier waarop hun ouders de zaken organiseerden. Veel mensen voor en achter de schermen van Het Wapen werken er al jaren. Dat voelt voor iedereen ook een beetje als familie.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui