Image for Gezocht: Relschoppers FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Gezocht: Relschoppers FC Utrecht – Go Ahead Eagles

Politie Woerden roept op Instagram op om vanavond naar het programma Opsporing Verzocht te kijken. Ze hopen dat enkele verdachte relschoppers herkend worden. De oproep is op verschillende mediakanalen van de politie-eenheden uit de omgeving Utrecht geplaatst. Opsporing Verzocht zendt beelden van de politie uit van verdachten van de gewelddadige rellen in Utrecht tijdens en na een voetbalwedstrijd. Op zondag 26 mei verloor FC Utrecht de hectische finale van de Play-offs van de Deventerse voetbalclub Go Ahead Eagles.

Volgens de politie is er na de wedstrijd grof geweld gebruikt tegen politiemensen en -voertuigen, waarbij ook omstanders gevaar liepen. Weet u iets over een of meer van de verdachten, neem dan contact op met de politie. Geef daarbij het nummer door van de persoon of personen over wie u tipt. Op de site van Opsporing Verzocht staan de verdachten afgebeeld. 

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee