Image for Oplossingen problemen landbouwverkeer nodig

Oplossingen problemen landbouwverkeer nodig

De gemeente Woerden organiseert op woensdag 12 juni een bijeenkomst over de impact van landbouwverkeer in Harmelen. Uit verschillende onderzoeken van de gemeente en de provincie Utrecht blijkt dat deze vorm van verkeer zorgt voor problemen.

De gemeente wil zich graag inspannen om deze problemen op te lossen. Daarvoor moeten de parallelwegen verbeterd en veiliger worden gemaakt voor alle verkeersdeelnemers. Tijdens de bijeenkomst geeft de gemeente informatie over wat er tot nu toe is gedaan om dit te bewerkstelligen en welke stappen er nog zullen volgen. Ook wil de gemeente ideeën van inwoners ophalen over de verkeersveiligheid en de toekomst van de wegen in de regio. Deze bijeenkomst wordt gehouden in H20 in Harmelen.

Weerbericht

Opklaringen, wolken en buien

Een gebied met buien trok afgelopen nacht vanuit België over onze omgeving en een front levert vandaag ook weer een enkele bui op.

Deze zaterdagochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af en het blijft vrijwel droog. De matige wind is zuidwest. De temperatuur is 15°C.

In de middag wisselend bewolkt en even later vallen en enkele buien met kans op onweer. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 18°C aan.

In de nacht opklaringen en kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 12°c.

Zondag wisselvallig weer met wolken, opklaringen en kans op een enkele bui. De matige wind blijft zuidwest. Het kwik loopt op naar 18°C.

Foto: VWK Een enkele bui