Image for Gemeente wil jou bijpraten over woonplannen

Gemeente wil jou bijpraten over woonplannen

De gemeente wil de inwoners uit Woerden bijpraten over de woonplannen. In mei en juni zijn er bijeenkomsten gepland waar de gemeente duidelijkheid geeft over de plannen voor wonen.

In de afgelopen maanden hebben inwoners, ondernemers en organisaties laten weten wat zij terug willen zien in deze plannen van de gemeente. Daar gaat de gemeente tijdens de bijeenkomst verder op in. Ook aan de orde komt een deel van de woonvisie waarin de woonplannen van de toekomst staan.

De eerste bijeenkomst is in Zegveld op dinsdag 21 mei in de Milandhof. Woensdag 22 mei volgt de tweede bijeenkomst in De Schulenburch in Kamerik. De volgende dag, op donderdag 23 mei, is in het gemeentehuis van Woerden een bijeenkomst. Op donderdag 6 juni is de laatste bijeenkomst in het zwembad H2O in Harmelen. Elke bijeenkomst duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Video

Weerbericht

Vrij zonnig weer

Zondag deed zijn naam eer aan. En de temperatuur was prettig. We blijven nog een poosje van dit zomerweer genieten.

Deze maandagochtend begint met nevel maar al snel krijgt de zon de overhand. Er staat maar weinig wind en de temperatuur loopt al snel op naar 20°C.

In de middag en avond veel zon en enkele stapelwolken. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 24°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 14°C.

Dinsdag krijgen we een zonnige en warme zomerdag. De zwakke wind zit in de oosthoek. Het kwik loopt op naar 27°*.

Foto: Tonnie Morsink Na de nevel zonnig