Image for Gemeente beantwoordt mail binnen 2 werkdagen

Gemeente beantwoordt mail binnen 2 werkdagen

De gemeente Woerden stuurt binnen 2 werkdagen een antwoord op e-mail die ze ontvangen. Dit blijkt uit onderzoek van Precon. Ook ontvang je een ontvangstbevestiging als je een mail naar de gemeente Woerden stuurt. Ditzelfde geldt ook voor de gemeente Oudewater. De gemeente Montfoort komt er wat minder rooskleurig uit. Wat blijkt, na drie weken heeft Montfoort e-mail nog niet beantwoord. Ook sturen ze geen ontvangstbevestiging.

De provincie Utrecht komt uit op minder goede cijfers ten opzichte van andere provincies. Zo hebben 9 van de 26 gemeenten geen e-mailadres op de website vermeld. In de provincie heeft 77 procent van alle gemeenten binnen twee werkdagen gereageerd. Daarmee staat de provincie Utrecht op de laagste plek van alle provincies.

Weerbericht

Wolken en zon

Het aller aardigste zomer weer houdt nog even aan. Wolken, zonnige momenten en een prima temperatuur. Alleen vrijdag deels nat.

Deze woensdagochtend is er veel ruimte voor de zon. De zwakke wind is noordwest en de temperatuur 19°C.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

De nacht levert helder weer op bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Donderdag ochtend en middag een mix van wolken en flinke opklaringen maar in de avond trekt de hemel dicht. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 24°C aan

In de nacht is het bewolkt en valt er lichte regen. Met 17°C is het een zwoele nacht.

Vrijdag veel bewolking en in de ochtend en deel van de middag soms wat regen. Op het eind van de middag en in de avond klaart het op. De wind blijft zuidwest. De temperatuur is deze dag 21°C.

Het volgende nieuwe weerbericht wordt zaterdag geplaatst.

Foto: Drenthe natuurlijk Hollandse zomerluchten

Bestuur
PBO
jaarverslagPBO
Privacy statement
Notificaties aanzetten Ja Nee