Image for Geen Nationale Sportweek? Dan maar een Woerdense!

Geen Nationale Sportweek? Dan maar een Woerdense!

Dit jaar wordt er vanuit het NOC*NSF geen landelijke Nationale Sportweek georganiseerd. Daarom organiseert Beweegteam Woerden van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september een Woerdense Sportweek. Dit is de aftrap van het nieuwe sportseizoen. Tijdens deze week kunnen Woerdenaren kennismaken met de sportverenigingen en nieuwe sporten.

Beweegteam Woerden roept sportverenigingen op om zich te melden als de vereniging ook iets organiseert voor alle inwoners. Niet-leden moeten dus welkom zijn. Daarnaast vraagt het Beweegteam of de verenigingen extra aandacht willen vestigen op een rookvrije sportaccommodatie. Namens de gemeente Woerden kan het Beweegteam dan een rookvrije stoeptegel, schoonloop deurmat, raamsticker of A3-bord aanbieden. Neem contact op met Beweegteam Woerden voor meer informatie.

Video

Weerbericht

Zon en wolken

Geleidelijk aan worden de dagen zonniger en warmer. Gisteren werd er al een begin mee gemaakt.

De vroege ochtend begint met nevel en verder een mix van wolken en zonnige momenten. Er staat weinig wind en de thermometer geeft 20°C aan.

In de middag zon en wolken en in de avond zonnig weer. De zwakke wind is noordwest tot noord. Het kwik loopt op naar 25°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 15°C.

Vrijdag vrij zonnig weer. Bij een zwakke zuidoosten wind wordt de temperatuur 28°C.

Foto: Het Groen hart Eerst nevel

Notificaties aanzetten Ja Nee